Nyheder

Lækre lokaler/kontorfællesskab i hjertet af Århus

Vi er i påskehumør, og vil derfor give dig/Jer et super tilbud:

50% rabat på lejen pr. plads de første 3 mdr. Binding på lejeperiode er 6 mdr.

50% rabat på lejen pr. plads de første 6 mdr. Binding på lejeperiode er 12 mdr. 

Normalprisen pr. plads inkl. alle nedenstående services er kr. 2.700+moms/mdr.

Påsketilbuddet er gældende til og med den 1. maj 2019, hvor indgået lejeaftale skal foreligge i underskrevet stand.

Vi udbyder et professionelt kontorfællesskab med lækre, lyse lokaler i hjertet af Aarhus i et positivt og dynamisk miljø, hvor der er god mulighed for at netværke. Kontorerne er møbleret, der er adgang til godt mødelokale, venteområde til kunder, alt i alt et super sted hvor du kan drive og udvikle din virksomhed fra dag ét.

Virksomheder der lejer sig ind hos os, skal bruge deres tid og energi på at gøre det de gør bedst, og det som skaber værdi for netop deres virksomhed. Derfor vil vi sørge for at der er hurtigt fibernet, the/kaffe, rengøring, vanding af de flotte grønne planter, printer og papir tilgængeligt og endda en piccoline til at tage imod eventuelle gæster til virksomhederne, så ingen forstyrres af de praktiske og administrative opgaver, som hører med til at drive et kontor. Alle disse services, vand, varme, el, internet mv. er selvfølgelig inkluderet i lejebeløbet, således at der aldrig kommer uforudseete udgifter.

Vi har et miljø som gør arbejdsdagen behagelig og som giver medarbejdere lyst til at bruge tid på kontoret.

Vi er selv en etableret virksomhed, som selv sidder med i kontorfællesskabet, således er der ikke langt fra tanke til handling, hvis ideer, ønsker eller andet skulle opstå. Som lejer hos os kan I flytte direkte ind i behagelige, lyse og flotte omgivelser. Lejen er kr. 2.700 pr. plads inkl. forbrug og services.

Services som er inkluderet i lejen:

  • Fibernet
  • Stort mødelokale som kan bookes
  • Fri kaffe og the
  • Reception
  • Adgang til stort fælles køkken med spisepladser
  • Printerfaciliteter inkl. printerpapir
  • Vand, varme og el inkl. i lejen.

Indflytning kan ske med det samme. Der er mulighed for at leje 1 plads alene eller op til 8 pladser. Vi glæder os til at høre fra dig/Jer.

 

Luk menu