Nyheder

Vi søger en udadvendt og karriereminded finansøkonom/financial controller til praktikforløb med start primo januar 2019.

Vores Aarhus afdeling søger en praktikant med start primo januar.

Lidt om os:

Vi er et mindre revisionskontor beliggende i Århus. Vi har forskellige faglige og personlige profiler, en sammensætning som styrker sammenholdet i hverdagen. Omgangstonen er uformel og bærer præg af vores unge gennemsnitsalder.

Vi søger:

Vi søger en udadvendt og karriereminded praktikant med et drive. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og have mod på at kaste dig ud i mange forskellige opgaver. Det er vigtigt, at du er struktureret i dit arbejde, og at du kan have flere bolde i luften på en gang.

Passer ovenstående på dig, så kan du sende din ansøgning til revisor/partner Heidi B. Jespersen, HBJ@4audit.dk. Ansøgningsfrist 17. december 2018. Samtaler bliver holdt løbende.

Luk menu