Revisor i Odense

revisionsydelser - 4audit Odense

4audit i Odense laver alt indenfor revision og momsregnskab.

4audit yder service af højeste kvalitet, og giver en omfattende økonomisk og juridisk rådgivning, som har sit udspring af generel virksomhedsforståelse og en naturlig interesse for vores kunders bedste. Vores kunder har højeste prioritet.

Din og din virksomheds økonomi er en privat sag. Den personlige relation dig og os imellem, er derfor vigtig for os. Hos 4audit har du én revisor, som er tilknyttet de opgaver, du ønsker, vi skal udføre.

 

Hvad siger kunderne?

VPS rengøring

“Vi bruger 4audit, fordi man møder altid glade personale , og de yder en god service og står altid klar hvis vi har spørgsmål eller have lidt hjælp til bogføring. Også når vores rengskab skal være færdigt.”

– 
Kent Jensen, VPS rengøring

 

ByggetilsynetByggetilsynet.dk

“Har brugt 4Audit siden firmaets start og har siden draget nytte af den sparring de giver undervejs. Bruger 4Audit til bogføring, momsregnskab og årsregnskaber. Har igennem årene været grundlæggende tilfreds.”

– Claus Lauritzen, Byggetilsynet.dk

 

Typiske opgaver

revisor OdenseHer er nogle af de opgaver vi kan hjælpe dig med:

Revision
Revision er, når en revisor gennemgår dit regnskab og ser om det giver et ”korrekt billede” af din virksomheds drift. For at dine interessenter kan være sikre på, at oplysningerne i dit regnskab er rigtige skal en revisor godkende dit regnskab.

Dette gavner dine interessenter, men kan også hjælpe dig med at:

  • få en bedre forståelse af dit regnskab
  • give dig nyttig information vedrørende momsregler og andre vigtige elementer i drift af din virksomhed

 

Læs mere her.

Årsregnskab
At holde regnskab kan hurtigt blive en uoverskuelig opgave. Det indeholder ikke bare tal, men indeholder også en lang række juridiske forpligtelser overfor SKAT. Det er derfor vigtigt, at dit regnskab bliver lavet rigtigt.
Vi hjælper dig med:

  • At holde styr på de forskellige posteringer i dit regnskab
  • At udarbejde et rettidigt og korrekt regnskab
  • At forstå dit regnskab bedre og systematisere det

Når du er selvstændig erhvervsdrivende skal dine indtægter og udgifter løbende føres i dit regnskab, da al virksomhedens drift skal kunne dokumenteres overfor SKAT.
Regnskabet skal dokumenteres i form af bilag, faktura, regninger, lønsedler osv. Derudover skal et regnskab indeholde et separat momsregnskab over virksomhedens momsforpligtelser.

Læs mere her.

Læs mere om vores andre arbejdsområder

Nedenstående er eksempler på andre opgaver vi påtager os:

 

Kontakt din revisor i Odense

revisorKontakt os på +45 88 88 34 34 eller benyt kontaktformularen til højre og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

4audit

Revisions afdelling for 4audit, med beliggenhed i Odense

Goldschmidtsvænget 6
ODENSE M 5230

+45 88 88 34 34

Mandag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-15.00