Revisor København

Revisor 4audit København

Om 4audit

Vores branche har normalt ry for at være støvet og selvhøjtidelig. Første gang du besøger 4audit, vil du dog hurtigt bemærke, at dette på ingen måde kendetegner os. Hos 4audit er omgangstonen ung, ærlig og kontant.

Hos 4audit har kunderne højeste prioritet. Vores økonomiske og juridiske rådgivning er af høj kvalitet og tager altid udgangspunkt i dine interesser og behov. Ydermere laver vi momsregnskab og bogføring i hele København samt Sjælland.

Læs mere om os her:

 

Opgaver vi ofte løser

Her kan du se eksempler på opgaver, som vi ofte løser for kunder. Klik på de enkelte punkter og læs mere. Vi er stolte over at vores innovative og effektive løsninger har gjort os til den førende Revisor i København.

Kontakt os på +45 88 88 34 34 og vi skræddersyer en løsning til dig.

Kunderne siger…

Vores kunder er både små og store firmaer. Mange af vores kunder har været glade for os da vi blandt andet har hjulpet med at synliggøre mange unødvendige omkostninger. Derfor har flere kunder også oplevet at samarbejdet med os ikke har kostet dem en krone ekstra. Her er nogle af de ord vi har fået med på vejen:

Conergi
Conergi
“4audit udfører revisionsarbejder med en ubesværet sagsbehandling. Resultater er let forståelige, og vi føler os trygge ved samarbejdet. Desuden kan vi altid få gode svar på spørgsmål.”

– 
Niels Riis, 
Conergi
DA-Have & Anlæg
DA-Have“Efter at have haft flere revisorer, der skuffede på den ene eller anden måde, var det en stor lettelse at få 4audit som revisor. Det hele foregår dybt professionelt og med en rigtig god stemning. Endelig er rådgivningen fra 4Audit en rigtig god investering, fordi deres rådgivning har tjent sig selv ind mange gange!”

– D. Pedersen,
 DA-Have

Læs flere citater her.

Personlig relation

Et nøgleord for vores revisionsfirma er nærvær. Vi ønsker en tæt relation til vores kunder, så vores rådgivere kan hjælpe dig og din virksomhed bedst muligt. For at opnå dette har du én revisor, som er knyttet til de opgaver, du ønsker, vi skal udføre. Revisionsfirmaer i København arbejder ofte efter et kvantitets princip og derfor har de ikke tid til kundepleje og personlige relationer.

Det er vores erfaring, at man som kunde er bedst tjent med denne løsning. På den måde for du en stabil samarbejdspartner med et indgående kendskab til din virksomhed.

Kontakt din revisor i København

KontaktVi vil meget gerne høre fra dig og holde et opstartsmøde, så vi kan lære hinanden at kende. Det er gratis og helt uforpligtende. Skriv ved hjælp af kontaktformularen til højre eller ring på telefon +45 88 88 34 34.

Læs mere:

Vi er altid lige i nærheden. Vores kontorer ligger i hele landet:

 

4audit

Revisions afdeling for 4audit, med beliggenhed i København

Palægade 3, 4. th
København K 1261

Tlf: 88 88 34 34

Mandag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-15.00

Se på koret her hvordan du finder frem til os: